09 maj 2008

Snart kommer Rain man-tabellerna att landa

You asked for it, you will get it. Mina damer och herrar, i väntan på att Ad/hd-tabellen ska färdigställaas efter ett unikt samarbete mellan docent Eva Kärfve i Lund och professor Christopher Gillberg i Göteborg, ger jag er

den uppdaterade Rain man-tabellen:

ÖVRE HALVAN

1.Kalmar FF +3
2.Göteborg +2
3.Elfsborg +1
4.AIK -2
5.Malmö FF -5
6.Djurgården -7
7.Helsingborg -7
8.Hammarby -7
9.Halmstad -8

NEDRE HALVAN

1.Gais +7
2.Örebro +7
3.Ljungskile +6
4.Trelleborg +4
5.Gefle +2
6.GIF Sundsvall +-0
7.Norrköping -3

5 kommentarer:

bengt sa...

Jag är förvånad. Över att Rain Man inte gör alternativa tabeller över vilka lag som ska ingå i övre respektive nedre gruppen.

Anonym sa...

1. IFK Göteborg 9 (5)
2. Hammarby 9 (6)
3. Elfsborg 8 (4)
4. Kalmar FF 7 (5)
5. MFF 6 (5)
6. AIK 6 (6)
7. Djurgården 5 (4)
8. Helsingborg 4 (3)
9. HBK 2 (5)

Det är uppenbart att Kalmar FF har en bättre placering än de förtjänar, de kommer att rasa i tabellen lagom till 15 matcher är spelade. Det är IFK Göteborg och Elfsborg som har presterat bäst.

Anonym sa...

Rain Man tabellen faller, och vi med den.

Jesper sa...

Tack du mannen bakom "Den riktiga Rain-man-tabellen" som ser till att vår vän får lägga en schizofrenidiagnos till den han redan har! Redogör gärna för ditt get poängberäkningssystem, det kommer att bli om boxning, det här där vi alla delar ut olika mästerskapstecken framåt hösten. "Aspergers pokal", "Oliver Sachs pokal" etc.

Anonym sa...

Poängräkningssystemet är helt enkelt inbördesmöten mellan nämnda nio lag. Visst är det viktigt att inte tappa poäng mot de sämre lagen, men jag är av tron att det utjämnar sig i längden. I en serie med 9 topplag så är det mot topplagen de avgörs.