02 april 2007

Ingen permanent

Eftersom vi inte känner att vi står över lyteskomik kan vi inte låta bli att länka till det här.

6 kommentarer:

Eric Goesta Rosén sa...

Kommer Tre Hörnor Straff finnas på plats på upptaktsträffen? Vore ju oerhört trevligt, tänker jag mig.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Upptaktsträff? Upplys oss (eller mig, den här vanan att tala i majestätiskt plural är lite fånig)

Eric Goesta Rosén sa...

Det här allsvenska spektaklet där tränarna talar om hur det kommer att gå i år och håller otaliga presskonferenser och gör små snälla utspel som vi läser in stora skeenden i. För visst är det väl dags för den alldeles strax?

Jag gillar det majestätiska lite, som om jag vädjar till ert redaktionsråd eller så, det får mig att känna att jag kommer rätt in i styrelserummet. Typ.

Jesper sa...

isobel: tillåt oss att upplysa oss själva om att upptaksträffen är en gigantisk mut-träff för fotbollsjournalister med samtliga allsvenska tränare närvarande. En chans för "fotbollsfamiljen" att träffas, mysa, intrigera, irritera sig på varandra o noréna sig i största allmänhet.

Jesper sa...

och goesta: naturligtvis hade det varit kul att vara där, tänker mig det som ett givet föremål för ett Hunter S Thompson-artat reportage, men Vår högst icke-majestätiska livssituation (har svårt att tänka mig att det finns pappalediga kungligheter) sätter käppar i hjulet. Däremot kan Vi lova en skakande ögonvittnesskildring från långfredagen på Vångavallen. Och jag inbillar mig att Vi samma dag kommer att bevaka Brommapojkarnas allsvenska debut mot det där laget som andreas Isaksson spelade för när det började gå utför med hans karriär...

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Ah,
sorry, jag fattade inte terminologin och trodde att det typ var ett tillfälle att inför fredagens ångestupptakt dricka fulöl ihop med andra fotbollsintelos (om en så fredrik ekelundsk etikett tillåts).