14 maj 2009

Tack Isobel, välkommen Mats

Vi tar tillfället i akt att tacka Isobel för den här tiden. Möjligen påverkad av konjunkturen på sistone, och då talar jag om den på Stockholms Stadion snarare än den på Stockholmsbörsen, har hon definitivt beslutat sig för att rikta sin energi åt annat håll. Vilket naturligtvis smärtar oss betydligt mer än det smärtar henne.

Hennes ersättare, värvad för ett rostfritt kylskåp och en hemlig sign-on-bonus, kommer närmast från Lilla Beddinge där han länge innehaft rollen som en mittfältets tänkande August. (Lilla Beddinges omgivningar kan karkteriseras som ett enda stort mittfält). Vi hälsar Mats Weman välkommen till Tre Hörnor Straff!

2 kommentarer:

Weman sa...

Tackar, jag ska återkomma med precisa bredsidor och uppoffrande löpningar.
Men låt oss först korrigera geografin en smula. Jag bor alltså i Stora Beddinge, vars fotbollsförening lade sig i evig träda i början av 90-talet.
De aktiva spelarna från Stora Beddinge IF gick över till grannbyns lag, Lilla Beddinge BK, en klubb som idag framlever sin A-lagsverksamhet i division 7 sydvästra.
Ungdomsverksamheten i LBBK har slagits samman med Östra Torp GIF (jäpp, Andreas Isakssons moderklubb). I denna ungdomssektions P9-lag, pojkar födda år 2000, spelar en ung lintott med Weman i efternamn. En av tränarna i detta lag är undertecknad.
Och med denna flyktiga information om far och son, kan vi väl tycka oss ha täckt in all oundgänglig information om fotbollen i den här socknen.

max lindberg sa...

Mysko!
Minns en souvenirhandduk där det stod tryckt -"En djurgårdare kastar aldrig in handduken!"

Ja ja...