04 april 2009

Okej rå

Nej, men det var min treårige son som tjatade. "Varför bloggar du inte längre, pappa?" Och man vill ju inte göra grabben besviken, så nu är jag med tills de slänger ut mig, eller rättare sagt, tills nästa gång jag tröttnar och känner att jag vill att världen ska tjata på mig för att jag ska fortsätta...

Skämt åsido. Jag ska inte påstå att jag har blivit nermejlad av folk som vill att Tre Hörnor Straff ska fortleva, men tillräckligt många har i alla fall hört av sig för att jag ska bli övertygad om att vi har en plats att fylla. Vem ska annars ta upp det remarkabla i att Expressens lista över de tio personerna med högst deklarerad inkomst i Hässelby 2008 toppas av någon som heter Moses Nsubuga? Vem ska annars behandla Sergio Ramos med den konsekventa skepsis hans frisyr förtjänar? Vem ska påpeka för er att det riktigt anmärkningsvärda med "The Wire" var likheten mellan Herc och Magnus "Turbo" Svensson"?

Vi fortsätter att driva fotbollsbloggandet enligt Hjalmar Söderbergs motto: "En smal, men klar stråle". Så länge dragningen till innebandyklubban inte blir för stark.

3 kommentarer:

Fubbicken sa...

Välkommen tillbaka, Jesper! TFF-BP på PPV och Ducks deLuxe på Akkurat. Våren är här!

Ulf sa...

Moses? Man verkar tjäna bra som ungdomstränare i BP...

max lindberg sa...

Jag vill oxå att denna sida skall fortsätta....