20 maj 2007

Lång helgs färd mot Behrns Arena

Sören Åkeby ser mer och mer ut som den luttrade kommissarien i en svensk kriminalserie. I matchkostymen ser han ut som den luttrade kommissarien i en svensk kriminalserie som är på sin dotters bröllop, fast han har ett halvkasst förhållande till dottern och ogillar brudgummen.

Jag vet jag borde kunna piska upp nån form av kollegial entusiasm för Richard Richardssons målvaktsmål, men jag är ledsen, jag har åkt ensam på skärgårdsutflykt med alla tre ungarna i helgen, ettåringen skrek under hela bussresan från Stavsnäs till Slussen i eftermiddags och det enda jag orkar vara entusiastisk över just nu är att jag har en smakfull lokal pizzeria som har burkchampinjoner på capricciosan istället för såna där affekterade färska. Nästan rätt åt MFF att åka på baklängesmål i slutminuten för att de spelar i bortatröjor fast det inte behövs, fast Anders Anderssons blickar efter kollisionen med Walker jr förtjänade ett bättre öde. Det var nästan Thernklass på dem.

4 kommentarer:

Mats sa...

Yksel är skyldig MFF två poäng. I övrigt: mörker.

Neander sa...

Jesper, eftersom jag samtidigt som ÖSK-MFF såg matchen som kan komma att bli känd som "Mörkret på Strömvallen" blir jag himla nyfiken...
Hur gjorde Richardsson mål?
Vad borde Dubbel-Anders blickar ha resulterat i, egentligen?
Från "Mörkret på Strömvallen" måste man som hammarbyare ändå rapportera och erkänna att det mål som Johan Oremo gjorde var högklassigt. Han kan gå långt och fort, den pojken.

Jesper sa...

neander: vid det här laget hat du säkert sett Richardssons målnick på hörnan i slutminuten. Det blir väöl nästa svenska Youtube-fotbollsfilm efter Vasquez. AA:s blickar borde resulterat i att alla örebroare plus domaren föll döda ner på konstgräset.

Neander sa...

Jag har sett Richardsson-målet, och läst en hyllning till detta på en TFFF(?!)-blogg.
Hade ödet varit bättre om alla örebroare samt domaren fallit ner döda på gräset?
Tänk på alla de stackare som hade behövt städa upp efteråt.