21 maj 2007

Finskt tips

Jag talade om för Isobel att om hennes djurgårdare tänkte förlora mot BP och Gais (i nån slags altruistisk iver att visa att stureplansbrats inte saknar hjärta för samhällets olycksbarn trots allt?) så var det inte mer än rätt att de förlorade mot TFF också. Jag misstänker att hon inte riktigt höll med mig. Jag misstänker också att Vångavallen, som vanligt, är det enda som talar till TFF:s fördel. Jag har aldrig sett TFF förlora mot Djurgården (1-0 1992 efter en chippad Peter Hillgren-straff, 2-2 1999, 0-0 2001, 2-2 igen 2004) men jag blir inte direkt förvånad om detta blir första gången.

4 kommentarer:

Studiomannen sa...

Jesper: inte bli defaitist redan!

Isobel sa...

Jag missade tyvärr matchen, men utifrån bevakningen tycks vi ju ha ansträngt oss till det yttersta för att glädja även Skånes mest vilsegångna getter. Men hur ska man kunna stå emot en sådan vacker språngnick?

Jesper sa...

studiomannen: ge mig ETT ENDA FÖRNUFTIGT SKÄL för att låta bli!!!

isobel: Det måste sägas att ni gjorde vad ni kunde. Men somliga goda gärningar kan man bara inte utföra.

Studiomannen sa...

Jesper: hm. Inte nu längre. Betänk att jag sett två matcher på plats på Vångavallen och den ena var matchen mot MFF. Jag sågade BP hejdlöst inför seriestarten och räknade med att TFF skulle landa på sådär 10-11 plats.

Men nu när vi ser hur svårt TFF har att skapa målchanser utan Mensah, som blev utvisad igen... Fritz skadad... och en skitsvår bortamatch mot Kalmar... Nä. Det ser just nu mycket mörkt ut.