22 april 2007

Halva inne

"Der är nära att man kan få kraftiga skador på såna konstiga konstigheter." Så, ordagrant, sa bisittaren (är det Issa Manglind?) när Thylander manglade Daniel Andersson. Helt stilriktigt: det finns nåt med Vångavallen som btyter ner all normal grammatik och förvandlar det mest passningsskickliga lag till hjälplösa långbollare. Och som jag älskar det! Bara nu Thylle på nåt sät kan undvika rött kort i andra! Bara Magnus Andersson och den makalöse Melander (vilken Chippenrusch före 2-0-målet) kan hålla standarden, då jävlar har TFF gjort det igen!

6 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Konstigt, det låter som om nån toksjunger i vasastan. Vem kan det vara?

Studiomannen sa...

Ah...vad det så han sa. Jag försökte minnas den meningen, för den var så ... konstig.

Vad gäller röda kort tog Åkeby ut Joakim Nilsson i andra för att undvika just ett sådant. Han satt löst till, det är helt klart.

Studiomannen sa...

Ja. Det var Issa, förresten.

francophobe sa...

Fast Vångavallen känns väldigt lite som Tjongavallen när den är fullsatt, hela grejen är ju att det ska vara blåsigt och glest, inte se ut som när TV-laget med Lars-Gunnar Björklund är på besök i Vetlanda.

Jesper sa...

studiomannen: Man är inte van vid att bisittaren ska prata som de intervjuade spelarna brukar göra ("Det är alltid heta känslor när det är derby, så att det går hett till därute på plan"), men Manglind lyckades bra med den saken.

Studiomannen sa...

Francophobe: hahaha! Tror nog att jag borde skolas in i hur en TV-lagsmatch ser ut... :-D

Jesper: :-)