29 november 2006

Följ de hetaste Silly seasonryktena på TRE HÖRNOR STRAFF

TRE HÖRNOR STRAFF har lagt örat till marken och kan stolt presentera de hetaste ryktena från transfermarknadens mest underjordiska labyrinter.

Rutin från de fina salongerna är vad allsvenska nykomlingen Brommapojkarna mest av allt lider brist på. Sådan finns också i rikt mått hos den som enligt ryktena blir deras mest spektakulära nyförvärv, liberoveteranen Sverker Åström, som efter en lång och distingerad karriär nyligen lämnade senaste klubb efter en uppmärksammad tvist med lagkamraten Olle "Mellberg" Palmlöf. Hos BP är man övertygad om att Åström har mycket kvar att ge.
-Vi ser Sverker som en fadersgestalt för de unga killarna, en som kan fostra dem i omklädningsrummet, säger tränare Claes Eriksson. Vi är säker på att han är rätt man för oss. Och han verkar tycka detsamma, han tände till så fort han fick höra klubbens namn.

I Gefle har succétränare Per Ohlsson efter två säsonger i Allsvenskan förutsett risken att laget med Sveriges mest rigoröst välplanerade taktik kan bli för förutsägbart. Med Kalmar FF:s brasilianska inslag som förebild kommer Gävleborgs stolthet, efter vad TRE HÖRNOR STRAFF erfar, nästa år ställa upp med tre av landets mest oförutsägbara personligheter - hårde targetspelaren Örjan Ramberg, mittfältsdynamon Mikael Persbrandt och allroundfenomenet Thorsten Flinck. Ramberg har nyligen avtjänat sex månaders avstängning för att under en vänskapsmatch ha skallat fem medspelare och materialförvaltaren, medan Persbrandt å sin sida varit invecklad i en juridisk fejd med tidningen Expressen, som påstått att han varit tvångsintagen på behandling hos idrottspsykologen Johan Plate. Vad slutligen Flinck beträffar har han fram till nu varit klubblös och umgåtts med planer att anmäla sig själv till division 7.
-Det finns inget i reglerna som hindrar mig från att ställa upp ensam på plan, säger han till TRE HÖRNOR STRAFF. Jaså, det finns det? Man kommer att göra undantag för mig, jag kommer underifrån. Men kanske ställer jag ändå upp för Gefle.

På charmiga Stockholms Söder surrar ryktena om en ny storhetstid för Hammarby, sedan teamet bakom succévärvningar som jugoslaverna Bogic Popovic och Dragan Vasiljevic och legendariske islänningen Pétur Björn skridit till aktion på nytt. I TRE HÖRNOR STRAFFS öra har en liten fågel viskat att två stekheta nyförvärv är på ingång. Den ene är Kärrtorps Lars Ohly, som spelat tillsammans med nästan varenda svensk toppspelare som existerar, och den andre är en man med meriter från i stort sett alla europeiska topplag, skånska esset Björn Ranelid som dessutom innehar världsrekordet både på 100 meter och 110 meter häck.
-Björn har pratat in en liten snutt på kameramobil där han berättar lite grann om allt han har åstadkommit i livet, säger Hammarbys värvningsansvarige Thomas Andersson, och det ser mycket bra ut. Vi får honom dessutom billigt, de får Paulinho och Max och några hundra tusen, det är allt.

Allsvenska silvermedaljören AIK kommer slutligen, efter vad som berättats för TRE HÖRNOR STRAFF, att vända sina blickar mot andra sidan Atlanten. Det är den amerikanske collegespelaren Leonard Zelig som är aktuell.
-Han är som gjord för min taktik, kommenterar tränaren Rikard Norling i ett kort pressmeddelande.

Vi återkommer snart med nya heta tips!

1 kommentar:

Anonym sa...

Varför ingen kommenterat detta inlägg tidigare? Kanske för att beskrivningen av Bajens värvarpolicy ligger alltför nära sanningen?