10 januari 2009

Skidåkning v/s fotboll 1-0

Häromdagen kom en skidåkare förbi mitt kontorsfönster på Katarina bangata. Med rejäla trälagg trampade farbrorn förbi på trottoaren.

Iakttagelsen kan ses som någon slags förklaring till den bristande aktiviteten på THS för närvarande. Det känns väl helt enkelt inte som säsong just nu.

7 kommentarer:

Johansson sa...

Tar THS bara upp landslagsfotboll och svensk ligafotboll? Det finns ju andra hyperintressanta ligor som PL, La Liga och Serie A.

Hagström sa...

Nja, THS kan ju ta upp vad som helst som intresserar någon av skribenterna. Men jag vet att både Jesper och jag är rätt ointresserade av Champions League och annan europeisk storklubbsfotboll.

Anonym sa...

Försäsong....försäsongen har startat. ;-)

mx lindberg

Cosmo sa...

Något man under överskådlig tid kan se fram emot och som inte är Europeisk storklubbsfotboll är måndagen den nionde februari då "The pride of Yorkshire"hemma på Elland Road tar emot "the Bushwankers" from the Den för att förnedra dom.Samtidigt som Service Crew gör köttfärs av F-troop på någon bakgata.Lite huliganromantik för att lysa upp Januarimörkret är alltid trevligt.
we gonna get your fucking heads kicked in!

Hagström sa...

Er jävla Yorkshire Republican Army ska en gång för alla detroniseras. Vi tar till det gamla 70-talsvapnet "the Millwall brick" (en hårt ihoprullad tabloidtidning). Eller som vi gjorde på 20-talet när fienderna kom till the Den: kastar tekoppar på asen.

Cosmo sa...

"Hate,the only thing that last"
Charles Bukowski

Anonym sa...

Lågtryckstider som dessa är naturligtvis ämnade åt att lyssna på sånt här: http://speechification.com/2009/01/09/the-loneliness-of-the-goalkeeper/

Målvakter är som trummisar, och lite Camus, Nobokov och Bob Wilson inkastat "for good measure". Rekommenderas!