28 oktober 2008

What's in a name?

Kollade resultatet Ljungskile-Malmö FF på Livescore. Min reflektion: Martin Smedberg-Dalence på bohuslänningarnas avbytarbänk har ett roligt efternamn (eller är det två?). Låter som huvudfiguren i en Harry Potter-bok rewritad av Eyvind Johnson.

4 kommentarer:

Ulf sa...

Men då ska du veta att den vi kallar Martin Smedberg-Dalence, är Martin Smedberg, vad namn vi än väljer för honom - samma sak med Wålemark, om han nu ej var Wålemark.

Ninnie sa...

Läser boken med stor behållning. Martin känns bekant på nåt vis... För övrigt är jag mer än nöjd med att Bajen knep 3 poäng mot Halmstad i kväll. Trelleborg var väl inte så kassa dom heller, för det stannade väl med 0-0?
/Ingrid

Jesper sa...

Ingrid: alla likheter med nu levande personer är helt tillfälliga.

Ja, att Trelleborg överhuvudtaget inte är med i nrflyttningsstriden måste ses som en massiv framgång. Men att nån som kommer från Gislöv (eller var det Skåre) har fallit för Hammarby? Jag undrar om du inte har förväxlat ett Söder om Söder med ett annat...

T sa...

Det är den gamle Göteborgstalangen från Gunnilse och IFK Göteborg. Han har dessutom gått och gift sig och därför slängt in Dalence, om jag inte är helt felunderrättad.

/t