25 juni 2008

Tala är silver

Ok, då lyfter vi väl förbannelsen över helfärgade dräkter. Det framgår nämligen här att ryssarna visserligen kommer att ställa upp i sådana imorrn, men att Spanien i gengäld kommer att spela i någonting ännu fjånigare, nämligen guldfärgade tröjor. Redan guldfärgade siffror skulle vara nog för att locka ner himlens vrede, och tillsammans med Sergio Ramos-faktorn är det mer än nog för att döma Spanien till omedelbar diskvalifikation.

Ikväll? Tja, efter att under förra EM ha dömt ut grekerna inför varje ny match tänker vi åtminstone inte göra om misstaget med Turkiet. Dessutom fantastiskt att se de gamla schablonernas makt - folk skriver redan nu om Tyskland som laget som "alltid" har gått minst till semifinal och piskar liv i det där trötta gamla Gary Linekercitatet. Som om den senaste tioårsperioden inte existerat.

4 kommentarer:

weman sa...

Fast så bra citat som Linekers är ju perfekta att dammas av när de visar sig stämma - igen.

Ulf sa...

"Redan guldfärgade siffror skulle vara nog för att locka ner himlens vrede, och tillsammans med Sergio Ramos-faktorn är det mer än nog för att döma Spanien till omedelbar diskvalifikation."

Du är inte mycket för bling-bling du, Jesper.

Isobel sa...

Guld? Ser de inte mest gula ut? Fula i alla fall, men det brukar du ju vara för.

Jag är förstås för Sergio ramos frisyr. Jag var å andra sidan också för Valderamas frisyr, om någon minns den. Jag var också för Christoffer Andersson liknande guldfro.

Jesper sa...

Lite intolerans har aldrig skadat nån...