30 april 2008

VAB skaderisk

Stjärnreportern, mannen på fältet, mejlar följande lilla observation: "Sambandet är tydligt men orsakerna diffusa. Nyblivna pappor löper större risk att skadas på planen. Anders Andersson och Jens Bjurström är bara ett par exempel. Hammarbys fysläkare sa också att Suleiman Sleymans rehab kunde påverkas av att han har en lite batting hemma. Sånt sliter. Även Shaaban dillade väl nåt om dagisdisease under sin sjukfrånvaro.Värt att utreda?"

Ja, sannerligen. Själv minns jag Brian Steen Nielsen i Malmö FF som skadade ryggen när han skulle lyfta upp sitt barn ur spjälsängen.

4 kommentarer:

Johan sa...

Jari Litmanen skades väl sig när han skulle hämta mjölk till sin bebis mitt i natten?

Isobel sa...

Shaaban sade väl framförallt att han inte fick sova något med nyfödd bebis. Det är en synpunkt som både jag (och gissar jag i alla fall, Jesper) har den allra största respekt för.

Jesper sa...

Tro mig, jag har också stor respekt för att man blir mer skadebenägen när man är pappaledig. Det blev i alla fall jag...

Studiomannen sa...

Om detta vet jag intet, eftersom jag ej är någon far.

Kanske ska undersökas ifall Kalle Corneliusson skar gurka till barnen när han fick sin stjärnstatus inom området "elitspelare som skadas i hemmet"!