25 april 2008

Tomma tunnor

Sida upp och sida ner om en 1-1-match mellan trean och tian i Allsvenskan. Stockholmsderbyn är verkligen fotbollens svar på Lars Norén, företeelser som får uppmärksamhet bara för att de får uppmärksamhet. Nån som har lagt märke till att det finns ett lag som leder Allsvenskan med sex poängs marginal efter sju omgångar? När hände det senast i denna föregivet rekordjämna Allsvenska? Jag vet att Rydström jämt tjatar om att medierna ignorerar Kalmar FF för att de kommer från Kalmar. Men guess what? Han har rätt.

6 kommentarer:

Ulf sa...

Vän Av Ordning vill påpeka att tabellen haltar.

Hillhead sa...

En vild, och möjligen helt galen, gissning är att det kan bero på intresset för lagen. Ett Stockholmsderby engagerar uppenbarligen många personer, oavsett läge i tabellen. Och sådant säljer givetvis. Inget konstigt i det om du frågar mig.

Sedan är Kalmars insats så här långt otroligt imponerande och skulle givetvis renderat större uppmärksamhet om de varit ett Stockholmslag. Fel? Ja kanske. Konstigt? Nej, inte alls. Det finns ingen "rättvisa" när det kommer till mediautrymme.

Malena sa...

Enligt Rain Mans tabell leder ju Kalmar bara med en poäng.

Eric Goesta Rosén sa...

Ja, när hände det senast egentligen? Rent faktiskt alltså?

Jesper sa...

Frågan får väl genast skickas vidare till Tim Nielsen.

Jag undrar faktiskt. Inte sen trepoängssystemt genomfördes, tror jag.

Pelle sa...

Halmstad 2004 känns som de ångade på rätt friskt i början? Man hade 19 poäng efter 7 omgångar...Man vann även i åttonde omgången och hade således 22 poäng av 24 möjliga innan segertåget stoppades av...Sundsvall i nionde!

Ingen kan väl varit nära där?