01 september 2007

Jobba, jobba, jobba!

Det har sina sidor att hålla på Trelleborgs FF, men det har sina fördelar också. Vilka andra supportrar kan bli så ärligen glada över 0-0 mot lokalkonkurrenten? Och MFF kan faktiskt inte klaga. Thylander fick bollen på handen, men han var utanför straffområdet vid tillfället. Dessutom var det synd att Mensah sumpade sistapasset vid två-mot-två-läget i slutminuten. Fast ett friläge för Erik Sundin kan å andra sidan inte riktigt definieras som målchans.

3 kommentarer:

Studiomannen sa...

En del kan du få från hästens mun också: Dennis Melander testades någon timma innan avspark och det funkade inte (vet faktiskt inte vad det var för fel på honom) och Linus M fick inte bara ta steget från bänken in på planen utan han fick även tillbaka sin kaptensbindel.

En del spelare i MFF var märkligt osynliga och som helhet var det kort och gott en skitmatch men TFF-spelarna klappade om varandra och var glada. Det var det inte många som var.

Jag hör inte jättebra vad som sägs från kommentatorer och studio när jag jobbar så jag har inte hetl klart för mig ifall de också ansåg att de såg en skitmatch...

Jesper sa...

studiomannen: Dags för ditt lag att göra sin plikt idag!

Studiomannen sa...

Positivt for din del ar mojligen att IFK atminstone inte slappte in nat mal. Annat finns inte mycket positivt att saga. Jag kan inte skriva nagra prickar over a eller o nu for jag befinner mig i Washington DC och val har inser jag att det nog ar ratt meningslost att tanka pa deras lokala fotbollslag (jag menar soccer, ja). Funderar faktiskt pa att se baseball. Om det sedan far mig att fortranga att IFK vid seger lett allsvenskan aterstar att se...