22 september 2007

Glöm inte mopederna

Talade med Beddingebon Weman på telefon igår. Skulle han se TFF-Kalmar? Nej, det här är en sån match som TFF skulle kunna förväntas vinna, så han förmodade att det skulle bli stryk. Det gör jag också, men det har jag å andra sidan gjort hela säsongen. Det värsta är att jag har så liten tilltro till Halmstads förmåga att sätta Brommapojkarna på plats. Att åka ur Allsvenskan ett år då BP är med och bara ett enda lag degraderas vore en förnedring utan like - då kan man bara trösta sig med att Trelleborg, tack vare Lars Vilks vandaliserade rondellhund, har hamnat i debattens centrum. Det har pratats om Al Quaida, men jag vet inte om det faktum att förövarna flydde på moped styrker den teorin.

7 kommentarer:

Anonym sa...

De anpassar sig väl efter målet. Det hade ju varit lite overkill att krascha ett flygplan på en rondell i Trelleborg;)

B-G sa...

haf tröst pojkar, min goda vän "Affe dubbel V" vänder trenden nästa år.

Jesper sa...

anonym: rätt,men det minsta man kan begära är väl att de använder mopederna till ett självmordsattentat? Jag, menar sk mn vara martyrer så ska man väl?

b-g: Underligt bara om Affe dubbel-V vill tillbaka till TFF där han faktiskt varit huvudtränare som assisterande. Sist han försökte under Ole Mörk trivdes han ju inte så bra. Men det är klart, situationen har ju ändrats sen dess.

Jesper sa...

b-g: Fattade inte att Westerberg redan var klar. Måste säga att Prahl-Westerberg är ett ovanligt namnkunnigt tandempar, särskilt i trelleborgssammanhang och särskilt för ett lag som mycket väl kan ligga i Superettan nästa år.
Få se om MFF resonerar likadant. Thijssen tillbaks, med Micke Andersson som assisterande...

Mats sa...

Dessutom: man kan ju inte se allt. Ska alldeles strax dra ner till Thurevallen och se den viktiga matchen Lilla Beddinge BK - FC Malmö. Tar LBBK en poäng lär de undvika kval. Förlorar de så blir det drama i sista matchen nästa helg. Division VI Sydvästra B.

B-G sa...

Sorry, ser ut som Affe får träna ett lag i superettan nästa år...

Jesper sa...

b-g: Jag vill inte tänka på möget. Men ska sätta mig och gå igenom det resterande programmet för att se om det finns en strimma hopp.