07 september 2007

Bön

Snälla Lagerbäck, låt nu Shaaban stå imorrn. Kommer du inte ihåg hur det såg ut i Belfast, sist Isaksson kom tillbaka efter skada? I ett så potentiellt osäkert försvar som vi har sedan en tid tillbaka behöver vi inte en målvakt som radierar darrighet omkring sig, hur fantastiska reflexräddningar han än kan göra. Det är väl bättre om möjligheten att utföra dem aldrig uppstår.

5 kommentarer:

Neander sa...

Det måste göra ont i ett TFF-hjärta att skriva dom raderna?

Eric Goesta Rosén sa...

Onekligen är det just så. Såg Isaksson intervjuas med stort handskydd häromdagen, då undrar jag vad han ska göra på planen.

Han är vår förstemålvakt men här har vi en situation där anremålvakten ska kliva in och så länge det är Rami och inte Wiland eller Kihlstedt eller Janne Möller så känns det bra. Inget ont om Janne Möller i och för sig.

Och när ska "vi", det svenska landslaget, inse att försvaret verkligen inte är en trygghetsfaktor längre. När ska nästa härförare (slitet uttryck) kliva fram i mittförsvaret? Mellberg känns mer som en belastning än något annat, Petter Hansson som en kille som kan både göra världsklassingripanden och pojklagsmisstag. Varför slutade Teddy Lucic?

Ja, jag är nervös.

Jesper sa...

Mellberg har blivit det Patrik Andersson ofta var, ett nervöst underbefäl som skriker order med gäll röst och sprider osäkerhet omkring sig.

Och ja, neander, det svider. Men iblan får man se anningen i vitögat.

Neander sa...

Själv har jag slutat gissa Lagerbäcks elvor. Jag inser att han inte kommer välja lika kreativa spelare som jag(det kanske är därför han är så framgångsrik) skulle valt, och i ett andra utkast brukar jag strama åt tyglarna ordentligt. Sen har jag faktiskt vid det här laget förstått att Lagerbäckarn är allergisk mot snabba mittbackar och plockat bort Max VS, Fredrik Björk och alla andra övriga kandidater till att rollen som "snabb mittback".
Sen brukar jag försöka hitta en lämplig position för Niclas Alexandersson. Sen brukar jag flytta på Niclas Alexandersson. Sen upprepar jag samma procedur för Micke Nilsson.
Sen brukar jag inte ha fler än på fem, sex positioner och fyra, fem gubbar.
Och de jag har prickat in som rätt gubbar men placerat på fel positioner är till slut ändå nästan alltid Alexandersson och Micke Nilsson.
Jag ger mig f-n på att det till slut ändå blir Edman som agera vikarie för Ljungberg på vänsterkanten...
Det är inte vad jag tycker att han borde göra, men med min (o)förmåga att (inte) vara överens med Lagerbäck att döma, så...

Neander sa...

Så går det om man inte korrläser innan man trycker på "publicera".
Förlåt, förlåt, förlåt för alla stressfelen ovan. Hoppas det framgår något sånär vad jag menar i alla fall.