24 maj 2007

Ord till Europälskare

Jaha,nu har ni suttit uppe halva natten bara för att se världens mest osympatiska fotbollsspelare pråla sig på scenen. Grattis!

7 kommentarer:

Mats sa...

Inte helt utan anledning (och till min halvitalienske kompis förtvivlan, han satt bredvid mig i soffan) satt jag och höll stenhårt på Liverpool. Men igår saknades precisionen. En annan dag hade Gerrards, Riises och Alonsos skott träffat inom ramen. Men det var inte den dagen igår. Det går så klart att fundera på vad som hänt om Rafa Benitez hade startat med Kewell (istf Zenden) och kastat in Crouch redan i pausen. Men till vilken nytta. Det var en smärtsam ironi att ett lag, som inte ens borde få delta i CL (pga Calciopoli) fick vinna detta drama, och till råga på eländet tilläts den grandiose gnällpellen Inzaghi att spela hjälterollen. Fotbollen kan vara precis lika jäklig som livet ibland.

leifengkvist sa...

Det hade varit ÄNNU roligare om matchen slutat 1-0 och Inzaghi utropat sig till matchhjälte för frisparksmålet.

...men visst måste väl Arjen Robben vara mer osympatisk?

...och grattis till 5-2 segern med godisgubbarna. Sicket styrkebesked!

Mats sa...

Leif E: Jo, Robben är en spelare som jag inte vill ha till Spurs, ryktena tycks dessbättre ha tystnat nu. Men allra värst är en annan holländare, som passande nog spelar i "allravärstalaget" också. Jag tänker förstår på Ruud v N. I övrigt: det där med 5-2 och godisgubbar fångar jag inte...?

petter sa...

Pipo var ju magnifik igår - det är personer som han som får mig att älska fotboll! (särskilt italiensk)

Jesper sa...

leif e: tack! jag ser att vissa nyheter sprider sig snabb, fast tydligen inte så långt som den fjärran åker där Mats har sin boning...

Mats sa...

Jesper o Leif: Jaha, jag gissar att det är någon flicklagsfotboll vi pratar om här, alltså utanför mitt referensområde. Min son (00:a) gjorde sin hittills bästa match när Ö Torp/L Bedidnge bankade Anderslöv förra veckan. Mina fem cent.

Moffe sa...

Han förnekar sig inte heller:
http://football.guardian.co.uk/breakingnews/feedstory/0,,-6656464,00.html