28 maj 2007

Lös tanke

Jag undrar om det är Mino Raiola som instruerat Zlatan att posera med Moggi? Bara för att strula sig bort från Inter precis som han strulade sig bort från Ajax och Juventus.

Jag har befunnit mig i en litterär debatt på sistone, så jag tänker lätt i konspirationsteorier och dolda dagordningar. Ni vet, man tror man tycker någonting om en sakfråga, men sen får man reda på att man bara ingår i en kampanj som nån dold makt har satt igång av okända skäl.

3 kommentarer:

Malena sa...

Du är inte ensam om att ha tänkt den tanken, men jag befinner mig i Italien så konspirationsteorier ligger även mig nära.

Han ser kanske risken som stor att Inter kommer återgå till att bli ett förlorarlag nu, och Milan vann Champions League som Zlatan vill vinna så han vill kanske dit.

Han har onekligen ett märkligt förhållande till fans, den där Zlatan. Idag läste jag att när några tifosi på Meazza igår visslade åt honom när spelarna gjorde ärevarv, visslade han tillbaka åt dem! Speciellt beteende.

Sanjay sa...

Det tanken slog mig också, men nu hävdas det ju att Mino Raiola inte får några pengar av Inter om Zlatan inte stannar i ett visst antal år.

Fascinerande hur demoniserade Raiola och Moggi är, som Sir Väs och Prinsen.

Neander sa...

Ytterligare en lös tanke: Mino Raiola kanske får ännu mer pengar, och tidigare, om Zlatan lämnar Inter?