26 april 2007

Europeisk tomhet

Kan det bli mer meningslöst än en semifinal i Champions League? Ja, det kan vara en semifinal i Champions League mellan två lag från samma land. Chelsea-Liverpool, zzzzzz.

11 kommentarer:

Mats sa...

Betydligt mindre meningslöst var det dagen före, när en del gjord enerköpet att gå och se AIK-Hammarby. Då var det Manchester United-Milan. Årets bästa match, så långt.

Mats sa...

gjorde nerköpet, skulle det vara

Jesper sa...

mats: Jag såg AIK-Hammarby. På tv, visserligen. Två lag jag åtminstone har en relation till, låt vara i hög grad antipatisk.

Mats sa...

Jesper: Jag har mer relation till både Manchester United och Milan, än till Stockholmslagen. Ser dem mer på TV, kan deras lag bättre. Och jag blev alldeles lycklig efter den matchen. Att fotboll kan vara så vackert!

francophobe sa...

oj oj oj, jag håller faktiskt inte alls med, förstår iofs vad du menar angående AIK-Hammarby och lag man har en relation till. Men Chelsea-United i en ev. final blir en klassiker, först i en avgörande match i ligan, sen i en FA-cup final och sist i en CL-final. Men det är klart, jag är engelsman så det förklarar kanske varför jag ser fram emot det.

Erik D. sa...

Mats och jag är inne på samma linje. Det känns som att Mats hade kunnat skriva mitt senaste inlägg på min blogg. Skönt att inte vara ensam.

Mats sa...

Erik D: Det kanske var jag som skrev. Det är så mycket man inte vet.
Francophobe: Jag har ritat in alla tre datumen i almanackan. Bokade just om en tågresa för att säkert vara hemma på kväleln den 9:e. Det är fotbollshistoria. Engelsman, sa du? Vilket lag?

Sånger från nedre botten sa...

Jesper, hur är det med VM då? Har du en relation till alla lag som ställer upp där, eller kollar du bara Sveriges matcher? Och i så fall vad gör du de år då Sverige inte kvalificerar sig? Metar i Hagaparken?

Man U - Milan var en fenomenal match.

Jesper sa...

sånger: ja, i synnerhet har jag relationer till Angola och Ecuador. Det är alltid mycket lättare att känna kontinuiteten i landslag, av den enkla anledningen att de inte får sälja och köpa spelare.

francophobe sa...

mats

Är från London, med judisk pappa. Kan du gissa vilket lag jag håller på?

Mats sa...

Francophobe: Låter ju förbaskat trevligt. Samma lag som jag har hållit på sedan barnsben. Glory, glory!