02 februari 2007

Vilken som förargar en av dessa små

Från våra femtekolonnare på TV 4 vidarebefordras följande cirkulärmail:

"Jag undrar om det finns någon förälder som har en kille på 5-10 år med mörkt (gärna svart hår) och som vill vara med i ett kort inslag i Sporten på söndag. Han får gärna likna Zlatan."

Återstår nu bara att se vilka bloddrypande putslustigheter (troligen under rubriken "Kanon&Kalkon") det arma barnet ska förmås att medverka i.

4 kommentarer:

honest pete sa...

Hej!

Jag undrar om det finns någon förälder som har en kille på 5-10 år med mörkt (gärna svart hår) och som vill vara med i ett kort inslag i Sporten på söndag. Han får gärna likna Zlatan.

I så fall, håll honom inspärrad resten av veckan. Risken är annars stor att onda bloggare/dansare exploaterar honom på ett sätt som vore förnedrande inte bara för honom, utan för hela den svenska folket.

Jesper sa...

Ja, herregud... De brukade klaga på proggarföräldrar som tog med sina barn i demonstrationstågen och de brukade klaga på amerikanska föräldrar som tävlar med sina sexåringar i skönhetstävlingar. Men detta känns verkligen som ett fall för de sociala myndigheterna.

Malena sa...

Men det värsta med inslget som blev var att TV4-personen hyllade Italiens fotbollsförbunds beslut att ställa in fotbollen efter i fredags. Först tillåter fotbollshöjdarna all möjlig skit att pågå i åratal, sen när en polis till slut dör och det enda de kan göra är att stoppa matcherna - de gör det utan att ta på sig något som helst ansvar för vad som hänt märk väl - så tycker TV4 det är något att fira och sätta överst på "kanon"-listan. Va?

Jesper sa...

malena: I Italien har väl dessutom klubbarna, på klassiskt gammalt bröd-och-skådespel-manér, samarbetat ganska nära med olika hel- eller halvkriminella ultrasgrupperingar. I och för sig tycker jag inte det är ett argument för att man kommer på bättre tankar, lika lite som USA:s tidigare stöd åt talibanerna i Afghanistan var ett argument mot deras senare krig mot dem, men du har ju rätt i att det är klädsamt att ta på sig sin del av ansvaret för att situationen uppstått.