30 september 2009

Denna sidan Alex

Det är nåt rubbat i världsordningen! Om nu Niclas Alexandersson har gjort comeback borde han väl automatiskt ha tagits ut i landslagstruppen också? Förklaring, nån?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer lösa sig. Djuric eller någon av bröderna Elm kommer ta sitt ansvar och känna av en skada. Alexandersson blixtinkallas på torsdagen.

"Det är oerhört viktigt med erfarenhet i den här typen av matcher. Niclas är en matchvinnartyp som mycket väl kan avgöra."- lex Mattias Jonsson

Roland Andersson sa...

Det är just den typen av populism, felaktiga slutsatser, ironi och allmän negativism hos vanligt folk som gör att man är oförmögna att se att malta - Sverige var en stormatch av det svenska landslaget.
Fast inte för att vi bryr oss, officiellt alltså.

Cliff sa...

Niclas slutade ju i landslaget efter EM 2008. Men han blev säkert uppringd av Lagerbäck vid midnatt dan innan truppen skulle presenteras.

Jesper sa...

Tack, alla! Äntligen har jag kommit på vilken linje vi på THS kommer att driva efter det kommande fiaskot i Köpenhamn. Naturligtvis borde Mattias Jonson, Ljungberg, Lucic och Allbäck övertalats till comeback.

Jesper sa...

Anonym - du glömmer att Alex är "en väldigt funktionell spelare som kan användas på flera positioner".

Max L. sa...

När gjorde Alex comeback och var?

Mats sa...

Jag är ju så naiv att jag tänker: "Va? THE Roland Andersson?"
Men så är det naturligtvis inte. Bara någon som tycker det är kul när vi som är inte så lite naiva tvingas tänka så.
För övrigt. @Max L: Alex är tillbaka i Blåvitt.

Anonym sa...

det var precis den formuleringen jag satt och famlade efter i mörkret, jesper.

apropå övriga gamla landslagsspelare så hörde jag att tomas brolin varit sjuk i veckan. då är det klart man blir lite orolig när man ser att han dyker upp i vimmelbilderna på släppefesten för carolina gynnings bok. närstående källor försäkrar dock att han inte är så sjuk att han läst boken i alla fall.