03 december 2008

Kasta sten i hängd mans hus

"Vi måste bli bättre på skryt" tycker.... Patrick Ekwall. Isobel, vad skulle den där killen i Primary Colors använda för metafor? Biktar påven sig själv? Har björnen byggt sitt eget utedass av skog han inte har sett för bara träden? Gick gumman och köpte korv och tappade både armen och pengarna?

5 kommentarer:

weman sa...

Haha! En av Billy Bobs bästa roller. Han skulle förmodligen sagt allt! :-)

Ulf sa...

Äsch, Jesper, tänk så piffiga dina blogginlägg skulle bli om du bara knäppte upp en skjortknapp eller tog på din favvotröja från Frankie M ;)
Jag håller med Ekwall. Den där utmärkelsen till årets sportjournalist i sthlm brukar leda till en Hallå där-ruta med tre frågor och svar från den glada kollegan. Har aldrig sett nåt som liknar Bladets haussning. Och Expressen behövde väl visa att de inte bara är Olsson.
Nästa gång ths hamnar på Nylins topplista skickar vi ut pressmeddelande och bjuder på mingel i din frilanslokal, tycker jag.

Jesper sa...

Ulf: jadå i sak håller jag med. Bara komiskt att höra Mr Exclusive framställa sig som en alldeles för ödmjuk och självutplånande personlighet.

Ulf sa...

Jag vet inte varför jag grips av en lust att vara djävulens advokat i det här fallet, men det känns som om du sammanfattar folks agg mot Ekwall: "I sak håller jag med honom, MEN..."

Jesper sa...

Jag håller med honom så fort han inte pratar om sig själv och/eller sånt som berör hans egnas intressen. Vilket ju är en viss del av tiden.