10 november 2008

Det var summa tjugotvå vita Rain man-tabeller som där gick på den glittrande blåa ocean.

Det har varit ganska tyst på sistone. Ryktena förmäler att Rain Man blivit utfryst på autistklubben sedan han skulle göra upp en lista över Europas fotbollshuvudstäder och glömde Holland - och trodde att HAAG och inte Amsterdam var denna huvudstad när han skulle rätta till misstaget.

Man skulle alltså kunna förvänta sig lite ödmjukhet av vår vän. Men si, när dagens slutdom över årets allsvenska kom visade det sig att Rain Man var lika nackstyv som vanligt gentemot the Matrix/den s. k. verkligheten och helt frankt hävdade att Elfsborg, inte Kalmar FF, var årets svenska mästare. Så här slutade nämligen hans övre division:

1. Elfsborg +11
2. Kalmar FF +8
3. Göteborg -2
4. Helsingborg -6
5. AIK -17
6. Malmö FF -19
7. Hammarby -22
8. Halmstad -25
9. Djurgården -30

Vi gratulerar Elfsborg till denna lika oväntade som välförtjänta titel och ser fram mot deras deltagande i nästa års specialarrangerade Rain Man-Champions League-kval. Ryktet säger också att Rain Man är på väg att räkna ut en särskild Fair Play-tabell där de gula resp röda korten bedöms olika beroende på vilka motståndare de har erövrats mot, vilka domare som dömt ut den, etc. Resultatet beräknas föreligga ungefär samtidigt som Hammarbys nya arena står färdig.

Den undre halvan ser däremot ut ungefär som verkligheten, vilket verkligheten naturligtvis är att gratulera för:

1.Örebro +31
2.Trelleborg +27
3.Gais +21
4.Gefle +12
5.Ljungskile +8
6.Sundsvall +3
7.Norrköping -3

Vi återkommer så fort Rain Man bestämt sig för hur det allsvenska kvalet Ljungskile-BP ska beräknas. Och fram tills dess tackar vi så mycket för en spännande och oförutsägbar allsvensk säsong!

1 kommentar:

Go Bajen Go sa...

Då kan du ju tipsa Rain Man om att sannolikheten att det är ett sk. "storstadslag" som ligger i topp av den listan är rätt hög. Se länk.

För det är väl där de farliga storstadslagen måste ligga...

http://gobajengo.wordpress.com/2008/10/05/bajen-i-topp/