12 maj 2008

Röven raskar över isen

Fotbollsfrun är naturligtvis i sitt esse på tal om "rövkörningen" i lördags.

Frågan är bara vad som är roligast, hennes inlägg eller de ursinniga motangreppen från indignerade djurgårdare. Njut bara av signaturen "Stockholm": "Små bönder som inte vet nånting ska enbart hålla käften, synd att den veka fan inte fick benet avbrutet." Eller denna: "Du kallar dig för fotbollsfru..HAHAHA kan inte fatta att någon ville gifta sig med dig ens HAHAH". Eller slutligen denna: "Förresten 'mannen' Elm hade så jävla ont att de var tvunga att ta fram kylsprejen....snacka om fjolligt."

Det är ingen idé att försöka låtsas om nåt annat: idioter är överrepresenterade bland fotbollssupportrar.

8 kommentarer:

Per Forssberg sa...

Och bland fotbollsbloggare också Jesper, denna sida undantagen.

Eric Goesta Rosén sa...

Jag har överhuvudtaget svårt att ta på allvar folk som använder sig av det exakta uttrycket "ska enbart hålla käften". Det borgar liksom för en förkrympt världsbild.

Jesper sa...

Ja, bland många andra liknande i det citerade. Det är sånt som får mig att känna mig så otroligt skeptisk när folk talar förälskat om fotbollsarenan som "emotionell frizon". Frizon för vad? För den där sortens idiotutbrott? Sorry, men den sortens frihet är jag inte beredd att lyfta ett lillfinger för att försvara.

Per sa...

http://www.posh24.se/victoria_silvstedt/victoria_silvstedt_ar_sugen_pa_en_jattetarta

Knaskommentatorer finns det både lite här och där. Jag gillar den här sidan för den kreativa höjden i invektiven som haglar mellan olika grupperingar av fans till olika kändisar. Påminner lite om ordkriget mellan syntare och hårdrockare som fördes på okejs insändarsida på 80-talet.

Studiomannen sa...

Håller absolut med. Dessutom är det symptomatiskt att de aldrig skyltar med eget namn. Själv har jag aliaset Studiomannen, men det är inte skitsvårt att ta reda på vad jag heter kan jag säga.

Mycket sorgligt. GVSU klarade sig ju ganska länge undan från korkade kommentarer, men åkte dit. Bara Ben är mycket bra, men väldigt avstår jag från att skriva någonting, eftersom det känns som att sticka in en pinne i ett getingbo och röra runt.

Anonym sa...

Fast jag vet inte, hoppa på en förbannad 19 åring känns så där. Det gäller väl kommentarerna också.

...grönvita sidan upp! sa...

Studiomannen: Så farligt var det inte, rent invektivsmässigt. Mest trams och folk som skrev i andras namn. Vilket inte alls är fel det heller, så länge det sker med finess, vilket inte var fallet.

Jesper: Då är frågan vad du anser om det psykiska tillståndet bland hockeysupportrar.

Jesper sa...

studiomannen: När det gäller hockeyn är det inte bara supportrarna det handlar om...