01 april 2008

Den eviga återkomsten

Nu har det börjat, så här kommer det att fortsätta. Med känslan av att det i all evinnerlighet blir 0-1, ibland möjligen 0-2, i Örebro, vare sig underlaget är gräs eller plast och arenan heter Eyravallen eller Behrns arena. Och att man får vara nöjd så länge Ljungskile, Gefle och Gif Sundsvall (som verkar tillfredsställande kassa i år) åtminstone inte ligger före TFF i tabellen.

Vad gäller Malmö FF:s visade framfötter är åtminstone inte jag förvånad. Till sist, efter många års mödosamt arbete på saken, har de lyckats hamna i den enda position som kan leda till framgång, nämligen en där ingen tror på dem. Fast så vitt jag minns gjorde de en bra premiärmatch ifjor också.

Ytterligare en deja-vu-upplevelse: Elfsborg har redan börjat släppa in kvitteringsmål i slutminuten.

Och så denna lilla mening ur en stor morgontidning i helgen: "Bojan Djordjic tillstånd av sur eller söt är kanske ändå det mest avslöjande lackmustestet på hur det blir på Råsunda i år." Yes box, Jan Majlard finns kvar och visar att sportjournalistiken fortfarande är en helt egen värld som lyder sina helt egna lagar och regler.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hogwash! Alla trodde på MFF 2004, då vann dom också.

Jesper sa...

Ah, men du fattar ju vad jag menar...

Unknown sa...

Jo, efter ett tag förstod jag vad du menade.