16 december 2007

Dagens bragd

"I första halvlek glänste svensken. Han sprang sig bland annat fri i straffområdet." (när det gäller Fredrik Ljungberg är Expressens Robert Börjesson nöjd med litet.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hade de vunnit hade rubriken utan tvekan varit "Ljungberg bakom segern". Numera räcker det med att ha träffat en medspelare i arslet med ett inkast fem minuter innan ett mål för att få det omdömet.

Om man sedan vinner någon trofé blir man automatiskt medlem i klubben Svenska Hjältar. Tänk alla dessa Swänska flickor och pojkar som håller vårt lands fana högt i utsatta tider som dessa. Jag känner verkligen att jag är förbunden med något, ja rentav som av ett blodsband, när Kajsa Bergqvist tar ett höjdbronsch eller Chippen fintar bort montenegriner så det står härliga till.

Jag vet att du skrivit (skriver?) i Expressen, men jag är ändå imponerad av att du kan ta dig igenom denna rakt igenom lökiga och tillvaroförsämrande publikation.

Men om de jobben ger/gett dig pengar för att sen kunna skriva här och i Offside får man däremot vara tacksam för att Expressen finns. Men tänk vad trevligare det hade varit om det var Offside och Tre Hörnor Straff som sålde och inte tidningar med getingar eller rosa papper.

Ja, nu blev man moralist igen. Fördömt.

/JJ

Jesper sa...

Jodå, JJ, jag skriver faktiskt i Expressen fortfarande. Och känner mig fortfarande förbunden med Strömstedt-traditionen som den odlas på Kultursidan. Sen finns det en hel del annt om jag varken kan eller vill ta ansvar för...