05 oktober 2007

Snillen spekulerar

Här har vi deltagit i en liten enkät om fotbollssveriges mest brännande fråga just nu. Det värsta är att jag just nu inte kan bestämma mig för om det är bra eller dåligt för TFF att AIK gjorde fiasko mot de där israelerna igår. Alla former av europeisk framgång verkar samexistera med underprestation i Allsvenskan i år, så det är fara för att effekten blir den motsatta här. Å andra sidan hävdade ju gnagarna själva att promenadsegern mot Glentoran blev en avgörande knuff i rätt riktning i somras; då kan man ju hoppas att detta blir en lika avgörande knuff i motsatt riktning.

2 kommentarer:

Sebbe sa...

Är också kluven. Först tyckte jag att det hade varit positivt om de vann för att då kanske tänka att Trelleborg blev en lätt match och en viss underskattning skulle visa sig och vara till TFF:s fördel. Men nu är jag rädd för att revanschlusten är stor och de fullkomligt kör över oss helt.

Jesper sa...

sebbe: då är vi rädda för samma sak. Å andra sidan är ju rädsla bytesdjuret (=TFF-supporterns) naturliga tillstånd.

Det känns som en seger över Hammarby är det vi får hoppas på. Ev att Gais, mot förmodan, klår BP, och vi kan snika till oss en oavgjord nånstans.