22 juli 2007

Död åt kretinerna!

Vart jag ska med den här cykelkedjan? Jo, jag tänkte att jag jag skulle hem till Anders Timell och snacka med honom lite grann. Jag såg ju i tidningen igår att Timell har viss förståelse för AIK-fansen som trakasserat Jimmy Tamandi på krogen - man "får förstå fansens krav" eftersom "spelarna tjänar rätt bra", och det ser inte bra ut om spelarna är ute efter en match. Ja, själv tycker jag som Expressen-läsare att det ser jävligt illa ut att jag måste betala för att läsa Timells stupiditeter, och det är väl en synpunkt jag måste ha rätt att framföra...

8 kommentarer:

Isaksson sa...

Lite grånad bimbo över Timell även om han nog kan sin allsvenska fotboll.

Erik D. sa...

Timell kan inte mer om allsvensk fotboll än vad George Bush kan om världsfreden.

Lee sa...

Sock it to ém, JT!
Om rätt ska va rätt och det ska det väl, var det Jimmy "the real McCoy" Tamandi som gav en, förmodligen störig, AIK-supporter en smäll på Hamngatan, inte krogen, och inte tvärtom.

Expressen är ingen sanningskälla. Heller.

Jesper sa...

lee: Så förstod jag också det. Det jag inte kan förstå, och som Timell försvarar, är att supportrar överhuvudtaget ska agera nån form av privatpolis gentemot spelarna. Sen ska man inte slåss heller, men det är en annan femma. Och, för övrigt, n sak för polisen, inte nåt som en fotbollsklub ska lösa "internt".

Lee sa...

I dag kommer denna solkiga historia att få ett förhoppningsvis lyckligt slut.

Studiomannen sa...

Jag tror nog att Kärnan hejar lite extra på Jimmy Tamandi. Så hade jag gjort direkt om jag orkat stå kvar i min klack. Det gör jag inte längre.

g sa...

Då kanske Herr Timell borde börja med att bojkotta fotbollsspelare på sina krogar också. Om det nu inte "passar sig" att de går ut så borde han väl rimligen inte servera Rubarth, Tjerna o Co nåt annat än mineralvatten när de besöker Riche eller Teatergrillen framöver dårå...

Jesper sa...

Ja, eller så kan han servera dem först o ringa Firman sen så slår han två flugor i en smäll...