06 juni 2007

Inte heter min hund Kerberos

Hagström har redan varit vänlig nog att peka på de begynnande huliganproblemen i Trelleborg. Och värre håller det på att bli som vi kan se här. Detaljen om att "två yngre män flydde till fots och en på moped" känns mycket trelleborgsk. Vår linje här på TRE HÖRNOR STRAFF är givetvis att detta är ett samhällsproblem som inte fotbollen kan lastas för.

3 kommentarer:

Neander sa...

Diverse fotbollskrönikörers på de stora drakarnas redaktioner har givetvis enats om en linje, men uttrycker den lite olika:
"Är det nödvändigt att dricka femton till tjugo öl och sätta sig på moped?"
"Vi får gå tillbaka till Dackefejden..."
"Moped, makalöst, moderslösa motorister, minfält..."

En krönikör lägger all skuld på polisen.

Den reformerade HA-medlemmen, pittbull-uppfödaren och poeten Hagge Strömming skriver i en kommenterande debatt-artikel att medias rapportering gör att tonåringar idag begär både hund och moped, samt att de uppskruvade priserna på HD-motorcycklar egentligen är problemet.

Jesper sa...

neander: Expressen intervjuar gärningsmännen exklusivt: "Jag har inget minne av händelsen, jag har aldrig åkt moped förr, jag tycker det är fel att åka moped, jag älskar hundar, jag vill be alla Trelleborgs invånare om ursäkt!"

Neander sa...

Det visar sig att gärningsmännen är födda och uppväxta i Malmö, bär "Rör inte min hund"-knappar, och bor i... Trelleborg!!!
"Jag har alltid velat bo i en stad med palmer", kommenterar en gärningsman urskuldande.