16 maj 2007

Comebackfunderingar

Jag såg att det fanns en klubb i Stockholmsserien med namnet Bondegatans Bajares FF. Ett lag som inledde seriespelet med att torska 1-3, 0-5, 3-8. Plötsligt blir jag sugen på comeback, det här låter onekligen som ett lag som skulle ha plats för en 46-årig, långsam och feg kantspelare. Men troligen är de för bra för mig, de ligger ju i sjuan. Min naturliga nivå är spel i div 8 i något lag med "demokratiska" uttagningsprinciper. Hur är det med BK Ångest nu för tiden?

6 kommentarer:

Anonym sa...

BK Ångest är tyvärr nerlagt sedan ett par år. De lär väl vara ett av få lag på den nivån som förärades en notis i DN när laget lades ned.

De led av spelar brist på slutet och den sista säsongen kunde man bara ställa upp med 9-10 gubbar/match.

Målvakten Bosse Frick drev en hemsida som överlevde laget med ett par år, men nu verkar även den ha stilla somnat in.

/Flugan på väggen

Sånger från nedre botten sa...

Nämen, vad läser jag, dax för comeback? Hmm, jag är trött på att tjata på folk, men vi har vårt demokratiska söndagslag kvar, om intresse, för några kantlöpningar och ett par bira efteråt, finns kvar efter att du tryckte på ENTER.

Hagström sa...

Tack Flugan på väggen för info om BK Ångest. Jag ska erkänna att jag faktiskt hade lite koll på vad som hänt denna minnesvärda förening, jag ville mest hitta ett sätt att flika in klubbnamnet i en text.

Och Sånger från nedre bottens förslag är givetvis intressant. Jag är tacksam för erbjudandet. Steget mellan att tala om comeback och att genomföra den kan dock vara stort.

Sånger från nedre botten sa...

Ha, skojar du? Hade alla som sagt sig villiga att ansluta till söndagarna gjort det hade vi haft en större förening än BP. Skillnaden, min vän, är att de inte gick ut på en blogg och försa sig...
..Välkommen på söndag kl.18.00.

Anonym sa...

Vi ses på zinkbaren

Anonym sa...

BK Ångest har sedan ett par år tillbaka börjat köra lite spel inomhus i Liljeholmshallen under Oktober - Mars ungefär 1 gång per månad.