14 oktober 2006

Kunde ens Sofokles göra det grymmare

Det har skrivits blodtörstiga alexandriner om lindrigare förseelser. Det har skålats i champagne över mindre bravader. Det har definitivt gråtits glädjetårar med ädlare motiv än mina egna i detta ögonblick. Faktum kvarstår.
Självmål med tretton sekunder kvar. Detta är det stoff som mardrömmar vävs av. Jag kan inte sluta le.

15 kommentarer:

Jesper sa...

...och jag som stängde av när AIK gjorde 2-1...

johanna sa...

Nej! Jag vill så gärna se ett aik-guld förgylla höstmörkret...

Goesta sa...

Jag log också.

Anonym sa...

ständigt denne pinsamme goesta. som aldrig kommer på någonting själv, som bara larmar och gör sig till, till synes utan att någonsin bidra med någonting som kan kallas originellt.

Jesper sa...

Han vågar åtminstone sätta ut sitt namn...

Dysterkvisten sa...

Hur var det nu, Bajen och Djurgårn, alltså, var ligger de i serien? Har de fortfarande chans på Intertoto? Och vad väljer man egentligen hellre, är det mer ärofyllt med Intertoto eller Royal League? Alltså, nu förutsätter jag alltså att Bajen och Djurgårn har chansen att komma på topp 4. Jag har inte kollat så långt ned i tabellen än. Det är mest guldstriden jag kollar på. Och sist jag kollade låg AIK fortfarande etta, innan Ellosmannekängerna åker till Kalmar för att smaka stål.

Goesta sa...

Anonymous: Larma och göra sig till är precis vad jag gör faktiskt. Och rätt ofta trivs jag bra med det, ibland känner jag inför mig själv precis som du. Vad bidrar du själv med?

Anonym sa...

Jesper: det skulle bli ett satans liv om jag satte ut mitt namn.
Goesta: du skulle rodna dig blind om du visste vem jag är och "vad jag bidrar med".

Goesta sa...

Anonymous: I så fall, ursäkta gode herrn, jag ska genast hålla käften i resten av mitt liv. Nöjd?

gwendur sa...

Jag gissar att anonymous är idrottsministern, Cecilia S C eller något annat skitviktigt. Jag rodnar. Å hennes vägnar.

Anonym sa...

goesta: vi vet båda att du kommer misslyckas även med detta. finns således inget som helst skäl för mig att vara nöjd.
gwendur: väl rutet!

Studiomannen sa...

Jag log mer framför TV:n i lördags än på Värendsvallen idag. Framförallt första halvleken idag är en modern klassiker. Vi fick knappt ihop några highlights.

Andreas sa...

Då jag är rädd för att verka onödig ska jag fatta mig kort. Anonym, då Ni verkar vara en man av betydelse ska jag på inrådan av er genast sluta läsa geosta.
Goesta! tack för mig, har uppskattat din blogg men när en man som anonymous dömer ut dig kan jag inte fortsätta. Hoppas du förstår.
Tack för mig. Godkväll.

Jesper sa...

Argumentationen på denna tråd rör sig på så hög och självrefererande nivå att man genast förstår att man inte har något att bidra med. Detta måste vara bloggvärldens motsvarighet till samtida svensk poesi.

Studiomannen sa...

Och Isobel fick smaka sin egen medicin igår kväll. Och jag hade inga problem med att låta mitt glada skrik ljuda över nejden när Olsson sänkte Djurgården.

Enkelt: fotboll är underbart!