22 oktober 2006

Fallfrukt

En smurf, en ko, en Geflebo!
Norrlänningarna hade två (2) flaggförsedda fans som antagligen bilat i skift för att stötta sitt lag från bortakurvan på Malmö stadion. Paret måste vara ganska nöjda med beslutet.
Malmö bjöd som vanligt på både vin och vatten. Oklokt nog enligt samma princip som förr. Vin i första och vatten i andra.
Om Åke Stolt hade bjudits in i vattenmetaformatchen hade han antagligen elaborerat kring att Malmös försvar var Röda havet och att Gefle var Moses.
Och Moses borde faktiskt haft tre nickmål i andra även om ett blev tveksamt bortdömt

Tre hörnor straff noterade också att dom har bytt reklam på den eldrivna bårbilen. När Patrik Andersson kördes ut för sista gången stod det "Vill du synas här?". Numera står det KRIS (Kriminellas Revansch i Samhället)

6 kommentarer:

SB sa...

De hade faktiskt inte kört bil. Alla två satt på samma tåg som mig från Stockholm - 8.20 avgången...

Kappan efter vinden sa...

Fett! Hade de flaggan på hatthyllan?

SB sa...

Möjligen, de hade Pripps Blå i famnen i alla fall.

Jesper sa...

Jag tror det är si och så med bibelsprängdheten på SDS-sporten. Minns när Peter Ijeh blottade något av de bibelcitat han brukade ha på undertröjan och Sydsvenskan (uppenbart vägledda av den engelskspråkige evangelisten själv) förklarade att det kom från "Akts bok"

Kappan efter vinden sa...

jag vill nog minnas att det var aftonbladet som var exegeterna

Studiomannen sa...

Och apropå Ijeh var det mycket litterärt och påhittigt av ett par MFF-fans som gav honom 30 silverpenningar när han uppträdde som rap-artist (!)...